Laivanrakennus

Uusien laivojen rakentaminen ja laivakorjaukset

Asennuspalvelut, täydennys- ja korjausrakentaminen

Kokeneet asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisun

person holding smartphone and laptop

EROYn tarjoamia palveluita uusien alusten rakentamisessa ovat hyttiasennukset ja sviittien sekä muiden vaativien paikallarakennettavien asuintilojen rakentaminen.

Konversioprojekteissa EROY on erikoistunut sviittien rakentamiseen, myös Avaimet Käteen –periaatteella. Samoin laivan yleisten tilojen korjaukset ja täydennysrakentaminen kuuluvat toimituksiimme. Näitä tiloja ovat esimerkiksi Spa ja fitness, matkustaja-WC:t, ravintolat ja myymälät.

EROY toimittaa iEOG-vesigeneraattoreita laivan kaikkien tilojen sanitaatio- ja desinfiointitarpeisiin valmiiksi asennettuna. Elektrolyysiin perustuva teknologia tuottaa voimakkaasti desinfioivaa vettä, joka ei sisällä ihmiselle haitallisia kemiallisia yhdisteitä ja on siten käyttäjäystävällinen ja käyttöturvallinen tuote. Desinfioivan ominaisuutensa lisäksi se poistaa hajuja pinnoilta ja ilmasta.

Kaikkia palveluitamme ja toimituksiamme valvovat kokeneet projektivastaavat, joilla on vankka kokemus ja vahva osaaminen.

Toimituksiimme on saatavissa myös suunnittelu, materiaalit, logistiikka ja huoltopalvelut.

Katso modernit clean tech ratkaisut

Hyttien rakentaminen

person holding black laptop computer

Rakennamme tai uudistamme matkustajahytit ja sviitit sekä miehistöhytit.

Yleiset tilat

white dry erase board

Korjaamme tai täydennysrakennamme muun muassa ravintoloita, Spa-alueita ja matkustajien WC-tiloja.

Korkean hygienian alueet

three people sitting in front of table laughing together

Kahvilat, ravintolat, keittiöt ja muut ruoankäsittelytilat sekä saniteetti-ja siivoustilat ovat erityisiä kemikaalittoman iEOG-vesiteknologian käyttökohteita.

Contact us